Hledá se nový nájemce Krmelce….

Pronájem stylové restaurace Krmelec Vlaška – Dobříš

Jsme majitelé restaurace na okraji Dobříše, která se nachází v místech, kde začínají cyklistické i pěší stezky vedoucí do krásných brdských lesů. Restauraci jsme vybudovali v roce 2017, čímž jsme si splnili jeden z našich snů. Restauraci provozujeme 7let a vytvořili jsme si poměrně velký okruh klientely. Naši zákazníci jsou zvyklí na poctivou kuchyni z kvalitních surovin, nezřídka z místních zdrojů. Krmelec nabízí mnoho témat od tradiční české kuchyně, přes zvěřinové speciality a nebojíme se nabídnout i výběr ze světové kuchyně. Ve městě jsme prorazili cestu k bezmasé nabídce a vytvořili trend, který následovali i další restaurace.

Interiér restaurace je obložen stoletými prkny medové barvy a strop velmi netradičně stoletými šindely v otevřeném krovu v alpském stylu. Při budování jsme dbali na to, aby použité přírodní materiály respektovaly místní charakter. Podařilo se nám vytvořit netradiční interiér s přírodními prvky a lehkým nádechem lesního tématu. Restaurace je velmi oblíbená díky své poloze v přírodě, venkovní zahrádce v klidném prostředí zahrady a také dětskému hřišti.

Přes velmi zajímavou práci a možnost realizovat se v tomto oboru uvažujeme o možnosti pronájmu restaurace zájemci, který by v restauraci převzal štafetu a staral se o ni s takovou péčí, jako by byla jeho vlastní. Hledáme někoho, kdo by pokračoval v našem duchu – vytvářel pro návštěvníky místo pro odpočinek, vařil jim chutná jídla, včetně vegetariánských a měl cit pro toto jedinečné prostředí.

Restauraci i nadále provozujeme s veškerou energií a zůstává v provozu dle uvedené provozní doby od čtvrtka do neděle.

Po celou dobu provozu restaurace podnikáme ještě i v zahraničním obchodu, resp. zastupujeme zahraničního výrobce zdravotnického zařízení a staráme se o naše 3 děti. Po 20 letech s kioskem v těchto místech a pořádáním různých sportovních akcí, které předcházeli restauraci jsme došli k rozhodnutí, že jsme se již veřejnosti vydali dostatečně a že provoz restaurace přenecháme někomu čerstvému, kdo bude schopen jít do toho na plný plyn a nejlépe s mladistvým elánem.

Restaurace má ve stálém pracovním poměru čtyři zaměstnance, kterým by nový nájemce měl zachovat pracovní pozice. Ideální kandidát by měl mít zkušenosti v oboru a schopnost vytvářet skvělou kuchyni.

Požadavky na nájemce:

Hledáme zájemce s citlivým přístupem k místu, zkušenostmi v oboru, elánem a fantazií. Preferujeme zájemce, které má zkušenosti s vedením restaurace, je schopen dlouhodobě udržet a rozvíjet její dobré jméno a přistupuje zodpovědně k hostům i svým zaměstnancům. Budeme preferovat zájemce, který bude ochoten převzít naše čtyři stálé zaměstnance.

Nabízíme příležitost převzít zavedenou restauraci s věrnou klientelou a unikátní atmosférou. Nabízíme prostor jako platformu pro vaše nápady a seberealizaci. Pokud máte zájem převzít pokračování příběhu a přispět k dalšímu rozvoji restaurace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci s někým, kdo bude sdílet naši vášeň pro dobré jídlo, přátelskou atmosféru a radost z dobře odvedené práce.

Kontaktní údaje:

Michal Dudla +420 602 102 093

Iva Dudlová +420 776 886 611

e-mail: info@brdman.cz